O solutie Inovatoare

Sfincterul urinar artificial ContiClassic® este utilizat pentru a trata incontinența urinară din cauza deficienței intrinsece a sfincterului în cazuri precum incontinența după intervenția chirurgicală la prostată.

Sfincterul urinar artificial ContiClassic® combină simplitatea și succesul designului sfincterului urinar artificial convențional cu noi caracteristici inovatoare pentru a oferi rezultate mai bune de continere și durabilitate.

Sfincterul ContiClassic® vă permite să vă controlați vezica urinară cu o pompă acționată manual pentru a comprima și elibera o manșetă în jurul uretrei. Implantul ContiClassic® este format din:

1. O manșetă gonflabilă plasată în jurul uretrei

2. Un rezervor pentru a stoca lichid și a menține presiunea în sistem și plasat sub abdomen

3. O pompă pentru controlul manșetei plasată în scrot

Scopul AUS este de a reduce scurgerea de urină în timpul activităților precum strănutul, tusea, alergarea sau ridicarea greutăților

Cea mai mare diversitate de mansete

Dimensiuni diverse ale manșetelor ocluzive pentru o potrivire cat mai precisă la anatomia uretrale a pacientului.

Conector Y EasyClick™

Conectorii EasyClick™ nu necesită un instrument suplimentar de asamblare. EasyClick™ Y-Connector permite plasarea manșetelor duble.

Acoperire HydroShield™

ContiClassic® încorporează o acoperire hidrofilă pe toate suprafețele externe, inclusiv pe balonul de reglare a presiunii, tubulatura și conectorul, ceea ce poate facilita implantarea dispozitivului.

Conector EasyClick™

Tuburile rezistente la îndoire sunt conectate ușor și manual, fără a fi nevoie de unelte suplimentare de asamblare.

Pompa de control

In momentul actionarii pompei, manseta se dezumfla, permițând urinei sa curga. Din momentul actionarii pompei aceasta deja incepe sa reumfle manseta inchizand-o complet in aproximativ 90 de secunde.

Prin actionarea pompei, manseta ce inconjoara uretra se dezumfla si ajunge in pozitia deschisa, permitand astfel urinei sa curga. Implantul ContiClasic®   are un sistem automat de inchidere a mansetei astfel; respectiv din momentul in care se actioneaza pompa pentru a deschide manseta si a incepe urinarea, sistemul incepe deja sa umfle la loc maseta ca urmare in aproximativ 90 de secunde manseta se inchide si uretra este compresata nepermițând trecerea urinei. 

Before image alt After image alt